Giraffe Charity Balls legendariske Auksjon

Vi har i år fått inn mange fine donasjoner fra bedrifter, kunstnere, designere og artister som er lagt ut som nettauksjon.
Her ser du premiene DU fortsatt kan by på til og med10. mai! 

Send ditt bud til marianne@sabona.no, du vil bli holdt oppdatert om nye bud per mail frem til auksjonen stenger 10. mai. Betaling ved faktura per 7. dager eller ved VIPPS til 13214 (husk å merke med auksjon/nr).

2    1 pakke med signerte bøker av den prisbelønte forfatteren Else Færden. Else Færden har skrevet flere skuespill, fagbøker og skjønnlitterære bøker for barn og ungdom og har fått både Brageprisen og Riksmålsprisen. Vi har gleden av å tilby de 3 signerte barne- og ungsomsbøkene: Æsop og fablene hans, jubileumsboken om Henrik Wergeland - dikter og villstyring og den prisbelønte boken Vingefolket.  Perfekt for aldersgruppen8-15 år! 
Verdi: 700 kr
BUD: 300

3   Gavekort fra Tony & Guy Grünerløkka. Tony & Guy er sponsor av fashion weekend London og har superflinke frisører og stylister. Med dette gavekortet kan du friske opp hverdagsfrisyren eller bruke det når du vil være ekstra fin på date eller i et bryllup!
Verdi: 3 000 kr
BUD: 1 300 kr

9   Coaching pakke på 5 en-til-en sessions fra Eirik Skarholt fra FREM ASEirik har erfaring innen temaene prestasjon, performance, kommunikasjon, salg, selvutvikling, toppidrett, helse, trivsel, stressmestring og restitusjon. Strålende mulighet for bedrifter og enkeltpersoner! 
Verdi: 10 000 kr
BUD: 3 500 kr

10   To vakre ull-og silkesjal fra Kristine Vikse. Sjalkolleksjonen Fragments of Norway er en samling fotomotiv fra Norge trykket på silke og ull. Vi har de to nyeste motivene Rosendal og Gåsavatnet! Like vakre rundt halsen året rundt og nydelige over bare skuldre, og kan gjøre susen når du bare vil ha på den lille sorte!
10.1  Gåsavatnet blått sjal - Verdi 1 200 kr
BUD: 500 kr


10.2  Rosendal rødt sjal - Verdi 1 200 kr
BUD: 2000 kr

11   Et gavekort for 2 personer for 2 netter i Deluxe rom på Radisson Blu Resort Trysilfjellet. Hotellet ligger perfekt rett ved skibakkene og er et strålende utgangspunkt for naturbaserte opplevelser og velvære hele året. Som et av Norges største resorts tilbys en rekke aktiviteter, restauranter, barer og velvære på hotellet. Nyt en helg på dette vakre hotellet! 
Verdi 2 500 kr
BUD: 1 000 kr

12   Perfekt gave til alle handymen & women! En pakke med herlige produkter som er godt å ha når ting går skeis eller man får ånden over seg til å fikse bad eller kjøkken. Godbitene er fra den ledende leverandøren av kjemikalier, lim og smøremidler til industrien Lindberg & Lund AS og pakken inneholder ALT DU TRENGER fra våtrom silikon til limpistol. 
Verdi 2 000 kr
BUD: 500 kr

16   STAND-UP EXTRAVAGANZA! Kjøp 4 komikere, bl.a. Terje Sporsem og Jonas Rønning, som kjører fullt show i lunsjen på jobben, under fredagspilsen, på fest eller hjemme i stua.  Dette er i samarbeid med iStage Entertainment som lever for å skape glede og som er en sentral bidragsyter til å heve humornivået i Norge. De har lang erfaring fra bransjen og en rekke kjente artister med på laget. iStage samarbeider med Turneservice som leverer lyd- og lysteknikk som gjør opplevelsen komplett. UNIK mulighet! Perfekt for privatpersoner som vil underholde venner og bekjente eller for bedrifter som vil gi sine ansatte eller kunder et show utenom det vanlige.
Verdi: Latterlig høy! (90 000 kr)
BUD: 20 000

18    Det er omtrent 8 måneder igjen til jul som for mange er en tid med mye stress og jobbing. Kom julerushet i forkjøpet og sikre deg               2 billetter til Nordic Tenors konsert 8. desember i Oslo Konserthus. Ta med deg en som står deg nær og syng jula inn! Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser.
Verdi 910 kr
BUD: 800 kr

 

19   Vi auksjonerer bort en vakker liten svart veske i skinn fra Don Dona og matchende lekre skinnhansker fra Handsmakar’n.  Passer godt når man vil føle seg ekstra fin!
Verdi 800 kr
BUD: 600 kr

20   Har du lyst til å vite hva fremtiden bringer?  Ønsker du svar på spørsmålene du alltid har lurt på? Eller er du tom for gave-ideer til en som har alt? Her er løsningen - kjøp et gavekort på en spåpakke fra Spåkafeen! Opptil 1,5 time, per skype eller telefon (for personlig er det en liten svipptur til Øvre Surnadal :) Laila har spådd fast i over 20 år og bruker tarotkort som hjelpemiddel. Vi har 3 gavekort.
Verdi 500 kr
BUD: 200 kr

21   Alltid hatt lyst til å lære og svinge på hoftene eller forbedre dine danseferdigheter? Da er dette din mulighet, vi auksjonerer bort et gavekort på en danseweekend med Dans i Son helgen 10-12 juni. Her vil det blir holdt dansetimer for både nybegynnere og deg med danseerfaring. Verdi 1 600 kr.
BUD: 1  200 kr

22   Finn luksusfølelsen hjemme med denne flotte SPA pakken fra Skeie Global.  Inneholder en deilig dusjsåpe, body scrub og fuktighetsgivende krem med en mild duft av hvit te - dette får man aldri for mye av! 
Verdi 700 kr.
BUD: 250 kr

extract 1 brochure after show2.jpg