Et unikt initiativ  

Giraffe Charity Ball er det første av sitt slag, initiert av Tommy Steine. Giraffe føyer seg inn i rekken av Sabona sine inntektsgivende arrangementer sammen med StandUp Aid og Sabonalive.

Hotel Plaza 17. April 2016 kl 18:00

Sabona gjentar suksessen fra tidligere år og skal fylle Hotel Plaza med festkledde mennesker til en helaften med show, auksjon og treretters middag.

Giraffe veldedighetsball er det første og eneste av sitt slag og en uforglemmelig opplevelse som kombinerer veldedighet og underholdning. Artister stiller opp gratis for Sabona denne kvelden og billettinntektene går uavkortet til Sabonas arbeid med å gi barn og unge i Zimbabwe en fremtid. Pengene vi samler inn er med på å gi de mest utsatte barna trygghet og tilgang til skolegang, skolemateriell, mat, rent vann, helsehjelp og fritidsaktiviteter. 

Hjelp til selvhjelp

Sabona utfører prosjekter på grasrotnivå i Zimbabwe. Få mellomledd og direkte kanalisering av midler gjør prosjektene effektive og sterke. Lokalbefolkningen er med i hele prosessen, fra ide til utførelse og drift. Det gir prosjektene verdighet og gjør dem bærekraftige. 

Sabona.no ›Unni WilhelmsEN

Odd Nordstoga

EVA WEEL SKRAM

No.4

Sølvguttene

Peik PedrosFoto: Synne Dahl